Autor |
Správa |
|
administrátor |
Zaslal: Po marec 26, 2007 8:20 pm |
|
|
Administrátor

Založený: 11 január 2007
|
V českej republike pôsobí Humanistická strana. Zaujal ma ich volebný spot z roku 2006, ktorý vám odporúčam pozrieť. |
Naposledy upravil administrátor dňa St august 08, 2007 7:57 pm, celkom upravené 2 krát. |
|
Návrat hore |
|
robi |
Zaslal: Ut marec 27, 2007 6:07 am |
|
|
Známejší

Založený: 20 február 2007
|
administrátor napísal(a):
Jedná sa o normálnu politickú stranu, ktorá bojuje proti vojenským základniam proti radarom , raketám a vojne.
Vačšinovými politickými stranami ako ODS, Zelení, strana lidová,
ale aj lavicou ako ČSSD je považovaná za krajne extrémistickú lebo je proti základniam armáde a vojne.
Preto jej prvá politická demonštrácia proti americkým radarom bola v Prahe ZAKÁZANÁ.
Stručne a krátko zhrňme to.
Táto spoločnosť je taká chorá že považuje pacifistov za extrémistov.
 |
|
|
Návrat hore |
|
scirocco |
Zaslal: St marec 28, 2007 2:11 pm |
|
|
Známejší

Založený: 12 január 2007
|
robi napísal(a): Táto spoločnosť je taká chorá že považuje pacifistov za extrémistov.
Krajný pacifizmus, podľa mňa extrémny je. Veď len si predstavme, že by sa nebojovalo ani proti Hitlerovi. To je rovnaké, ako nebrániť sa keď Ťa niekto ide zabiť. Pacifizmus je strata pudu sebazáchovy.
Napokon dnes je dominancia USA tak veľká, že na príklade Iraqu je vidno, že vojna už ani nemusí byť "problém" (nemyslím to doslova prosím !), ale nezvládnutie správy dobitej krajiny áno.
Tiež si myslím, že povinné kvórum 50% žien v poslaneckom zbore (ako bolo v tom volebnom spote) je protidemokratický nezmysel.
Tá strana podľa mňa extrémistická je! |
|
|
Návrat hore |
|
jedinacik |
Zaslal: St marec 28, 2007 8:06 pm |
|
|
Nový

Založený: 19 marec 2007
|
Na tomto spote sa mi paci, ze prezentuje svoje nazory, buducnost, sposoby, ako to dosiahnut a nie len tak nezmyselne sa navaza do nabozenstva (o ktorom tam ani nie je rec), na rozdiel od stranky slovenskych ateistov (http://slovakia.humanists.net/), ktora, ak by neexistovalo nabozenstvo, nemala by do coho kopat. |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št marec 29, 2007 6:00 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
jedinacik napísal(a): ...ak by neexistovalo nabozenstvo, nemala by do coho kopat. Hneď mi prišla na um tá podobnosť medzi futbalom a náboženstvami.
Ale okrem futbalu sú tu aj iné športy. A niekto pred športom dá prednosť umeniu. Myslím, že v tom volebnom spote sa nevenovali ani futbalu.
Pozrel som si zoznam politických strán na Slovensku. Je ich toľko, že neviem, či na Slovensku má význam pre voličov, aby tu bola ešte nejaká humanistická strana. Neviem, ako to vnímajú Česi, ale na občanov Slovenska je už aj toľký počet registrovaných politických strán priveľa.
Najzaujímavejšie sú tie v likvidácii. Pozri viac: Abecedný zoznam strán - úplný.
Anarchista by sa bavil: Kedy dôjde k vytvoreniu úplného zoznamu politických strán v likvidácii na Slovensku? |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
robi |
Zaslal: Št marec 29, 2007 2:51 pm |
|
|
Známejší

|
Lemmy napísal(a): ...ale na občanov Slovenska je už aj toľký počet registrovaných politických strán priveľa.
Najzaujímavejšie sú tie v likvidácii. Pozri viac: Abecedný zoznam strán - úplný.
Anarchista by sa bavil: Kedy dôjde k vytvoreniu úplného zoznamu politických strán v likvidácii na Slovensku?
Pozrel som si ten zoznam.
Prečo sú tie strany v likvidácii?
napadla ma paralela že aj cirkví je tak veľa a niektoré aj v likvidácii.
Asi nemá zmysel zakladať ani novú stranu ani novú cirkev.
Ale prečo sú strany aj cirkvi v likvidácii? Niektoré teda? |
|
|
Návrat hore |
|
scirocco |
Zaslal: Št marec 29, 2007 6:12 pm |
|
|
Známejší

|
jedinacik napísal(a): Na tomto spote sa mi paci, ze prezentuje svoje nazory, buducnost, sposoby, ako to dosiahnut a nie len tak nezmyselne sa navaza do nabozenstva (o ktorom tam ani nie je rec), na rozdiel od stranky slovenskych ateistov (http://slovakia.humanists.net/), ktora, ak by neexistovalo nabozenstvo, nemala by do coho kopat.
No spot je mozno aj preto taky, aby si nepohneval veriacich ved to ziadny dobry politik nerobi, skoda kazdeho hlasu.
Ale povedz kto tu do koho kope ? Mne sa zda ze veriaci (katolici) kopu a dost silno do ateistov, napriklad tym ze im chcu uzakonit SVOJE svedomie, tym ze im chcu prikazat kedy mozu a nemozu pracovat, chodit do obchodu a podobne....
Teda aspon mna take "kopance" bolia dost.  |
Naposledy upravil scirocco dňa Po apríl 02, 2007 2:34 pm, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št marec 29, 2007 10:12 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Raz som chcel urobiť koncert v nedeľu od rána...mal byť po celý deň. Ale to, že som nenašiel ochotu pracovníkov kultúrneho strediska, to by som ešte ako tak dokázal prehltnúť...nechceli začať s koncertom už od deviatej ráno, lebo oni musia ísť najprv na bohoslužbu, potom domov najesť sa, a tak od 13. hodiny by sa mohol kultúrny dom otvoriť pre prípravu koncertu, ktorý by potom začal asi okolo štvrtej poobede. A končil by tak okolo desiatej večer.
Postoj pracovníkov kultúrneho domu ma ani tak veľmi neprekvapil, ako postoj samotných fanúšikov, ktorí mi povedali, že v nedeľu ráno musia ísť na bohoslužbu, aby som nezačínal s koncertom už zrána. To bola pre mňa poriadna sprcha! Mimochodom, išlo o obyčajný punk-rockový koncert.  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
mint |
Zaslal: Pi marec 30, 2007 9:40 am |
|
|
Nový

Založený: 29 január 2007
|
lemmy, proste si siel hlavou proti muru a narazil si do steny.
Citácia: chcyu uzakonit SVOJE svedomie
tomuto tiez nechapem, co su banda nekompetentnych trudov? nevedia si dohodnut podmienky so zamestnavatelom? najst pracu podla svedomia?
ech, nebudem sa po ranu rozculovat . |
_________________ Aj krátky čas života je dostatočne dlhý na dobrý a čestný život.
(Cicero) |
|
Návrat hore |
|
mint |
Zaslal: Pi marec 30, 2007 9:43 am |
|
|
Nový

Založený: 29 január 2007
|
ale idem sa este rozulovat
viete co ma fakt stve? tato stranka a jej obsah:
Chceme Európu, v ktorej je sloboda svedomia a náboženská sloboda rešpektovaná, mladú a dynamickú Európu, ktorá je znakom nádeje pre celý svet.
Európa pre Krista |
_________________ Aj krátky čas života je dostatočne dlhý na dobrý a čestný život.
(Cicero) |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi marec 30, 2007 9:54 am |
|
|
Súčasť inventára

|
mint napísal(a): Ale idem sa ešte rozčuľovať
Viete, čo ma fakt štve? Táto stránka a jej obsah:
Chceme Európu, v ktorej je sloboda svedomia a náboženská sloboda rešpektovaná, mladú a dynamickú Európu, ktorá je znakom nádeje pre celý svet.
Európa pre Krista Fíha, to je skutočná christianophobia. Už som sa aj ja rozčúlil. Stačí, že aj oni sami sa priznávajú k fóbii:Citácia: Please tell us about acts of Christianophobia by...  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi marec 30, 2007 12:11 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Fóbia je iracionálna, neadekvátna reakcia prejavujúca sa strachom, ktorá človeka zvyčajne núti, aby sa vyhýbal bežným miestam, predmetom alebo situáciám. Je to strach pred vlastným strachom a stratou sebakontroly. |
|
Návrat hore |
|
jedinacik |
Zaslal: Po apríl 02, 2007 1:43 pm |
|
|
Nový

Založený: 19 marec 2007
|
Lemmy napísal(a): Raz som chcel urobiť koncert v nedeľu od rána...mal byť po celý deň. Ale to, že som nenašiel ochotu pracovníkov kultúrneho strediska, to by som ešte ako tak dokázal prehltnúť...nechceli začať s koncertom už od deviatej ráno, lebo oni musia ísť najprv na bohoslužbu, potom domov najesť sa, a tak od 13. hodiny by sa mohol kultúrny dom otvoriť pre prípravu koncertu, ktorý by potom začal asi okolo štvrtej poobede. A končil by tak okolo desiatej večer.
Postoj pracovníkov kultúrneho domu ma ani tak veľmi neprekvapil, ako postoj samotných fanúšikov, ktorí mi povedali, že v nedeľu ráno musia ísť na bohoslužbu, aby som nezačínal s koncertom už zrána. To bola pre mňa poriadna sprcha! Mimochodom, išlo o obyčajný punk-rockový koncert. 
PRE KOHO ROBIS KONCERT? AK PRE LUDI, KTORI UPREDNOSTIA BOHOSLUZBU PRED PODIOM, TAK SA IM MUSIS PRISPOSOBIT, NECHAPEM, COMU SA CUDUJES... |
|
|
Návrat hore |
|
scirocco |
Zaslal: Po apríl 02, 2007 2:36 pm |
|
|
Známejší

|
jedinacik napísal(a):
PRE KOHO ROBIS KONCERT? AK PRE LUDI, KTORI UPREDNOSTIA BOHOSLUZBU PRED PODIOM, TAK SA IM MUSIS PRISPOSOBIT, NECHAPEM, COMU SA CUDUJES...
že niekto ide na punk-rockový koncert z kostola.  |
|
|
Návrat hore |
|
robi |
Zaslal: Ut apríl 10, 2007 11:58 am |
|
|
Známejší

|
scirocco napísal(a): robi napísal(a): Táto spoločnosť je taká chorá že považuje pacifistov za extrémistov.
Krajný pacifizmus, podľa mňa extrémny je. Veď len si predstavme, že by sa nebojovalo ani proti Hitlerovi. To je rovnaké, ako nebrániť sa keď Ťa niekto ide zabiť. Pacifizmus je strata pudu sebazáchovy.
Napokon dnes je dominancia USA tak veľká, že na príklade Iraqu je vidno, že vojna už ani nemusí byť "problém" (nemyslím to doslova prosím !), ale nezvládnutie správy dobitej krajiny áno.
Tiež si myslím, že povinné kvórum 50% žien v poslaneckom zbore (ako bolo v tom volebnom spote) je protidemokratický nezmysel.
Tá strana podľa mňa extrémistická je!
Tvoj názor korešponduje s týmto.
Tu máš niečo ešte o tej strane.
ja s tým čo je tu písané nesúhlasím ale aby si bola v obraze tak celkovo:
http://eurabia.cz/ShowArticle.aspx?ArtId=850 |
|
|
Návrat hore |
|
|