Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: Po október 29, 2012 10:37 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
wiwi napísal(a): Ten článok Desatoro pre cirkev už bol vymazaný, asi sa cirkevníci sťažovali...
Veď ľahšie je opýtať sa autorky, a budeš vedieť skutočný dôvod zmazania článku.  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi november 02, 2012 11:35 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Toto si prečítajte: Kto môže za naše zlyhania a zlá? Je to Satan?
simon22 napísal(a): Satan neexistuje! K tomuto odvážnemu tvrdeniu som dospel po nekonečných diskusiách s jednou skupinou ľudí, ktorých cieľom je čakanie na súdny deň( armagedon) a boj proti satanovi, na ktorého váľajú všetko zlo sveta. Môj záver sa nebude páčiť ani kresťanom… lebo popiera aj ich presvedčenie o pôvode zla. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|