Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: So január 02, 2016 4:04 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Tam sa nepíše, že on, ale že niekto iný si to myslí. Chybne interpretuješ cudzie názory. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So január 02, 2016 11:37 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ak im išlo o vtip, potom ich počínanie bolo detinské, a vydaril sa im zlý vtip. Pri takom napätí, aké panuje v spoločnosti kvôli zločineckej organizácii Islamský štát, mi vôbec nepríde vtipné bezdôvodne si uťahovať z moslimov, ktorí žijú na Slovensku.
Hlúpa provokácia proti moslimom |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne január 03, 2016 9:55 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Ste neskutočný pokrytec.
Kedy ste odsúdili karikatúry Mohameda alebo svoje blogy?
Snažíte sa budiť dojem pravého humanistu a pritom ste len humanista ľavý - vulgárny a pokrytecký.  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Camo |
Zaslal: Ne január 03, 2016 11:40 pm |
|
|
Nový

Založený: 09 marec 2013
|
Tvojoponent Good job človeče. Ja sa nestačím diviť kde tento teofób Lemmy berie tú drzosť sa nazývať humanistom. Iba ak humanizmus = nenávisť ku kresťanstvu. Človek len otvorí stránku a nevidí nič iné len útoky na kresťanov. |
|
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 04, 2016 12:06 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Oni sa maskujú za zavádzajúce názvy, slová či frázy. Robili to aj nacisti - napríklad nad vstupom do koncentračného tábora mali vznešený nápis Práca oslobodzuje...
Koncentračné tábory sú skutočným predobrazom ateistickej sekulárnej spoločnosti. Neboli v nich kostoly, nekonali sa v nich omše a nedávali sviatosti. Ľudia namiesto mien mali čísla - všetci si boli rovní a dbalo sa na recykláciu. Väzni dostávali šaty po zvaraždených... |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Skeptik |
Zaslal: Po január 04, 2016 5:49 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 25 december 2013
|
TvojOponent napísal(a): Oni sa maskujú za zavádzajúce názvy, slová či frázy. Robili to aj nacisti
V jednom dokumentárnom filme hovorili, že nacistickej armáde bolo 22 generálov, 7 admirálov a dokonca 1 poľný maršal židovského pôvodu. Skrátka sa dá povedať, že v nacistickej armáde slúžilo mnoho národov a aj rôznych vyznaní. Váľať všetko na ateistov je pohodlné. O ateistoch sa väčšinou hovorí v negatívnom význame – neveriaci, neznaboh. Predpona ne sa spája väčšinou so zlým, čo už človeka tak označeného odsudzuje ako zlého. |
|
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 04, 2016 7:05 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Skeptik! Ja nacistov nehádžem do jedného vreca, nech by bolo akokoľvek veľké. Myslím že to bolo včera na portále Zošity humanistov, čo sa mi Lemmyho starý kamarát Rastislav Škoda vyhrážal poťahovačkami na súde len preto, že vyzdvihol nutnosť aj k nacistom prechovávať úctu ako k ľudskej bytosti
http://www.zosity-humanistov.sk/2015/12/katolici-sa-musia-zastat-ateistov/
Tým chce povedať, že predpona "ne-" nie je automaticky považovaná za niečo znevažujúce. Sú aj nekriminálnici, nezlodeji, Nenemci, neplavci, Necigáni, neateisti- Vidíte? Zase jeden Váš mýtus som rozprášil na cimpr-campr  |
|
Návrat hore |
|
Camo |
Zaslal: St január 06, 2016 2:02 pm |
|
|
Nový

Založený: 09 marec 2013
|
Viete ja si nemyslím že ateista = zlý človek. Ani som si to nikdy nemyslel. Ich argumenty a pochybnosti dobre chápem a niesú to nezmysly. Problém je s militantnými ateistami. To sú ľudia, ktorí sa pri každej príležitosti snažia pripomínať že veriaci sú nevzdelaní, slaboduchí tmári, ktorí majú na rukách krv inkvizície a môžu za všetky vojny. Nuž toto je sprostá a primitívna lož. Pretože to isté sa dá povedať o ateistoch. Proti týmto ľuďom nemám zábrany. |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi január 13, 2017 10:49 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
BBC buduje tím, ktorý má odhaľovať zámerne nepravdivé spravodajstvo
Britský spravodajský kanál BBC zostaví špeciálny tím, ktorý bude overovať a odhaľovať zámerne zavádzajúce a nepravdivé informácie, ktoré sú najmä na sociálnych sieťach vydávané za skutočné správy. Šéf spravodajstva BBC James Harding vo štvrtok podriadeným oznámil, že spoločnosť sa pustí do boja proti klamstvám, dezinformáciám a preháňaniu.
ČT24 |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: So január 14, 2017 9:54 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Tak to Vás, Lemmy, čakajú zlé časy  |
|
Návrat hore |
|
Skeptik |
Zaslal: So január 14, 2017 1:00 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Lemmy napísal(a): BBC buduje tím, ktorý má odhaľovať zámerne nepravdivé spravodajstvo
Britský spravodajský kanál BBC zostaví špeciálny tím, ktorý bude overovať a odhaľovať zámerne zavádzajúce a nepravdivé informácie, ktoré sú najmä na sociálnych sieťach vydávané za skutočné správy.
Môžu začať od seba.Toľko klamstva, čo produkujú oficiálne médiá tu ešte nebolo. Prečo boli v Nemecku veľké demonštrácie so sloganmi Lúgen Presse? Ľudia už majú po krk tých neustálych klamstiev a keď niekto povie pravdu na internete, tak im to prekáža. Napr. nedávno som v správach počul , ako jedna žena hovorila, že v koncentračných táboroch zahynulo šesťdesiat miliónov Židov. Čo tomu dodať? Keď to oficiálne médium kľudne pustí do vysielania, tak to nie je v poriadku. Nie je to klamanie? Znevažujú tak nielen obete holocaustu, ale hlavne všetky ostatné obete vojny z iných národov.
Médiá hľadajú senzácie, a ľudia na internete sa snažia hľadať v tom preháňaní pravdu, polemizujú, vymieňajú si navzájom informácie, pretože médiá zlyhávajú v podaní pravdivého obrazu. je to ako v tej rozprávke - Krajina krivých zrkadiel, kde bolo zakázané vyrábať rovné zrkadlá, aby ľudia nevideli pravdu. Médiá so svojimi skreslenými správami vytvárajú kráľovstvo krivých zrkadiel. Pravda totiž mnohým vládcom prekáža. |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi február 10, 2017 1:30 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ďalší príklad demagógie. V skutočnosti Ardzun šíri klamstvo.
Ardzun napísal(a): Cez Sabinov prešiel vlak naložený vojenskou technikou smerom na Ukrajinu. Rusofóbovia sú asi v extáze. Zaslepenci, ktorí nechcú vidieť ako USA s ich poskokmi eskalujú napätie.
Ono je to skôr naopak. Ardzun je vzorný putinovec a rusofil. A hľadá si zámienku proti Ukrajine.
V skutočnosti ide o prepravu americkej vojenskej techniky z Poľska na základne v Rumunsku, Bulharsku a Maďarsku.
Žiadna Ukrajina. Ardzun má mokré sny o Ukrajine.
Napätie medzi ľuďmi naopak vytvárajú takí ľudia ako je Ardzun.
 |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne február 12, 2017 12:12 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Vy nie ste rusofil?
Čo je zlé na tom, ak niekto má rád ruský národ? Tá nálepka je znevažujúca a sleduje cieť znevážiť národnú skupinu a (alebo) ich sympatizantov. Človek, ktorý je humanista, by mal byť milovníkom všetkých národov.
Toto nálepkovanie je predsa prejav fašizmu. |
|
Návrat hore |
|
Skeptik |
Zaslal: Po február 13, 2017 4:43 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Vy nie ste rusofil?
Láska je silný motor, ktorý dokáže veľa. Silný motor má ale aj nenávisť. Nenávisť dokáže hnať ľudí k vysokým výkonom, väčšinou je to ale negatívna produkcia, ktorá je v konečnom dôsledku škodlivá. Poznáme to napr. zo studenej vojny, ktorá stála obrovské prostriedky. Vyrobila sa kopa atómových bômb, z ktorých aj tisíce vybuchli a zamorili planétu. V poslednom čase sa motor nenávisti znova rozbieha na vysoké otáčky. Amerika first, alebo lepšie povedané ja na prvom mieste. V konečnom dôsledku je to ale: Nenávisť na prvom mieste. Hatred in the first place. Láska je konštruktívna, nenávisť deštruktívna. Prichádza teda čas deštrukcie, keď sa hovorí Ím ín first place. |
|
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po február 13, 2017 7:57 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nie je zvláštne, že sa ľudia snažia osočiť tých druhých výrazom označujúcim lásku k inému národu? Lemmy je pritom sekulárny humanista a má v definícii názov hnutia odvodeného od človeka. |
|
Návrat hore |
|
|