Autor |
Správa |
< Aktuálne ~ Zvoľte prezidenta |
Na Aktuálne.sk budem pravdepodobne voliť
Ivana Gašparoviča |
[ 0 ] 0% |
|
Ivetu Radičovú |
[ 5 ] 83% |
|
Vladimíra Mečiara |
[ 0 ] 0% |
|
Pavla Hrušovského |
[ 0 ] 0% |
|
Ivana Saktora |
[ 0 ] 0% |
|
iného občana |
[ 0 ] 0% |
|
ešte som sa nerozhodol (nerozhodla) |
[ 1 ] 16% |
|
nezúčastním sa takýchto volieb |
[ 0 ] 0% |
|
Celkom hlasov : 6 |
|
qedisk |
Zaslal: So marec 28, 2009 9:13 am |
|
|
Nový

Založený: 03 január 2009
|
No, ja neviem, ale pokiaľ majú v hlave toľko, koľko mala strana SMER, keď pred pár rokmi kandidovala, tak by som nevolil nikoho.
[Edit] Dal som si námahu prečítať volebný program dvoch zostávajúcich kandidátov, a som pozitívne prekvapený: žiadne bullshity sa nekonali, aspoň nie na prvé čítanie. Program Radičovej je zameraný na kozmopolitné, zatiaľčo program Gašparoviča na pronárodné publikum. Vnímanie Radičovej je "myslime tak, aby sme čo najviac získali", vnímanie Gašparoviča je "myslime tak, aby sme čo najmenej stratili". Chápem, že v období krízy sa inak relatívne nerozhodný stav (50/50 z volieb o vstupe do EU) prehupol v prospech Gašparoviča, ale proaktívny prístup Radičovej je prístup víťazov. Ak sa chceme niekam ďalej dostať, musíme voliť spôsob myslenia Radičovej a nie Gašparoviča. Ak sme spokojný so súčasným stavom a chceme ho udržať, voľme Gašparoviča. |
_________________ Pravda, krása, dobro, cnosť, spravodlivosť, sila, múdrosť. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So marec 28, 2009 1:11 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Iveta Radičová napísal(a): Žijeme v zlomovom období a nečakajú nás ľahké časy. Som presvedčená, že po starom to už nepôjde. Dnes potrebujeme činy, odvahu postaviť sa za svoje právo na slušný život.
Každodennú odvahu byť lepší v sebe určite každý z nás kto chce, aby sme mohli žiť spokojne na vzdelanom, spravodlivom a sebavedomom Slovensku.
Ústava dáva prezidentovi dosť možností, ako obhajovať záujmy občanov – ako byť aktívny doma aj v zahraničí. Som pripravená postaviť sa za všetkých slušných ľudí v tejto krajine. Spoľahnite sa na mňa. |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So marec 28, 2009 1:15 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
qedisk napísal(a): Dosiaľ ešte [ľudia] neprišli na to, že môžu rozmýšľať aj o sebe samých.
Veď o to sa snažíme pri diskusii, či nie? Napríklad pri diskusii komu dať hlas. |
|
|
Návrat hore |
|
qedisk |
Zaslal: So marec 28, 2009 1:28 pm |
|
|
Nový

Založený: 03 január 2009
|
Lemmy napísal(a): qedisk napísal(a): Dosiaľ ešte [ľudia] neprišli na to, že môžu rozmýšľať aj o sebe samých.
Veď o to sa snažíme pri diskusii, či nie? Napríklad pri diskusii komu dať hlas.
Myslel som vedecky a s úmyslom byť pravde verný, bez ohľadu na to, aká je: či sa nám páči alebo nepáči. |
_________________ Pravda, krása, dobro, cnosť, spravodlivosť, sila, múdrosť. |
|
Návrat hore |
|
administrátor |
Zaslal: Ne apríl 05, 2009 9:19 am |
|
|
Administrátor

Založený: 11 január 2007
|
O päť rokov opäť budú voľby.  |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 20, 2011 7:46 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St november 30, 2011 8:36 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Energia pre Ivetu
Občianske aktivistky Energia pre Ivetu počas akcie pred úradom vlády o zotrvanie Ivety Radičovej v politike.
Webnoviny |
Naposledy upravil Lemmy dňa Ut október 14, 2014 11:03 am, celkom upravené 1 krát. _________________ Išiel som hlavou proti múru, a narazil som do steny.  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št november 29, 2012 12:47 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Prezident Gašparovič spôsobil v Bosne diplomatický škandál
(WEBNOVINY) – Slovenský prezident Ivan Gašparovič spôsobil počas stredajšej oficiálnej návštevy Bosny a Herecegoviny nepríjemné diplomatické faux pas.
Na stretnutí s prezidentom Republiky Srbskej Miloradom Dodikom povedal, že Republika Srbská a Bosna a Hercegovina majú spoluprácu „tak, ako Slovensko a Česká republika“.
Ako uvádza portál Čas.sk, výrok slovenskej hlavy štátu označili tamojšie médiá za diplomatický škandál.
Republika Srbská je súčasťou Bosny, avšak tamojšia vláda si s lídrami v Sarajeve nerozumie. Prezident Dodik niekoľkokrát hovoril o možnosti vyhlásenia referenda o nezávislosti Republiky Srbskej. Tieto snahy zastavili až diplomatické tlaky zo Spojených štátov a EÚ. |
_________________ Išiel som hlavou proti múru, a narazil som do steny.  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut október 14, 2014 10:57 am |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: St október 15, 2014 8:23 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Iveta Radičová bol produkt bulváru. Najsmutnejšie na tom je to, že bulvár presvedčil o schopnostiach Ivety Radičovej nielen značnú časť obyvateľstva s voličským právom, ale tejto mediálnej lži uverila aj samotná pani Radičová - čo je na tom to najtragickejšie.
Čo užitočné urobila pre túto krajinu Iveta Radičová?
Ivetu Radičovú nevolila ani Pietruchová, a to je onakvejšia feministka  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St október 15, 2014 9:42 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nemáš pravdu. Radičovej pomohli preferenčné hlasy. Nepleť tu bulvár. |
_________________ Išiel som hlavou proti múru, a narazil som do steny.  |