Autor |
Správa |
< O čom sa píše? ~ Nová zbierka na ochranu humanistov vo svete |
Lemmy |
Zaslal: So jún 30, 2018 10:24 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St október 10, 2018 10:37 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Krátka informácia, aby ste vedeli, prečo má zbierka význam.
Poľsko je bigotný fanatický štát!!!  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po december 17, 2018 6:57 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Keď sa v júni 2018 spustila 2. zbierka s cieľom vyzbierať 20 000 £, tak dnes je už na účte 20 073 £.  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut máj 21, 2019 5:01 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Jasné, kresťan bude nariekať nad prenasledovanými kresťanmi. Tak ja nariekam nad prenasledovanými humanistami a humanistkami po celom svete. Fígeľ je v tom, že Ján Figeľ ako osobitný vyslanec pre presadzovanie slobody náboženského vyznania alebo presvedčenia mimo EÚ sa humanistov nezastáva. Prečo toľké pokrytectvo? Veď je osobitný ako pre náboženstvá, tak aj pre presvedčenia!!!
Globálna kampaň na ochranu humanistov
Nová zbierka na ochranu humanistov vo svete [Humanists International: Protect Humanists at Risk campaign 2018] |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So júl 20, 2019 10:34 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Od 21. júna 2019 prebieha ďalšia zbierka na pomoc humanistom vo svete. Pozri: Zapojte sa do humanistickej zbierky. |
|
Návrat hore |
|
|