Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: So apríl 23, 2016 6:30 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Kde sa dá okrem diskusného fóra humanistov ešte diskutovať? |
Naposledy upravil Lemmy dňa So apríl 23, 2016 6:34 pm, celkom upravené 1 krát. _________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So apríl 23, 2016 6:33 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Napríklad je slobodné diskusné fórum Žumpa. Sú tam kategórie: rôzne | láska a vzťahy | technika | politika | náboženstvo | ateizmus | záhady | kultúra | filozofia | šport | zdravie | pokec. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po apríl 25, 2016 12:33 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Jekyl a Hyde. Ráno sa pýtajúci a večer odpovedajúci. Ach... |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut november 15, 2016 8:16 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ešte Lipka.  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut november 15, 2016 9:47 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Kvantová fyzika pohľadom laikov.
Immanuel napísal(a): Vychádzam z kvantovej fyziky, ktorá hovorí o tom, že ani len nie je možné určiť polohu elementárnych častíc.
Pozíciu nadobudnú, až keď ich pozorujeme.
A to mi evokuje, že niekto nechce, aby sme všetko vedeli.
Lemmy napísal(a): Aj zlodeji vychádzajú z kvantovej fyziky.
Pozíciu páchateľov nadobudnú, až keď ich pozorujeme.
Archív:
 |
|
Návrat hore |
|
|