Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: So august 08, 2015 11:02 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Annamária Ondrejková napísal(a): „Cesta blesku atmosférou je natoľko náhodná, že v terénoch, akými sú horské oblasti, môže blesk udrieť aj do úbočia alebo na dno údolia. Pravdepodobnosť, že udrie do blízkosti vrcholu, je však oveľa vyššia,“ hovorí Pavol Nejedlík z oddelenia fyziky atmosféry Ústavu vied o Zemi SAV.
A vy (čítajúci túto tému)? Rozumiete? Lebo viem, že sú tu takí, ktorí tvrdia, že náhody nie sú.
Samozrejme, tiež uznávam používanie slova náhoda. Náhodou, niekedy niečo, čo iní považujú za náhodu, nepovažujem za náhodu. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: So august 08, 2015 12:40 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Náhoda je súbor okolností ovplyvňujúci určitú udalosť, pričom nie je v silách človeka s úrovňou mysle a vedeckého poznania vyvodiť pravidlo z týchto okolností. |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 29, 2015 3:35 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Stalo sa!
Nadpis článku: Čierny piatok v USA
V zábere černosi (2 černošky napríklad).
A komentuje Černík.
Černík napísal(a): titulek "černý pátek" a titulní obrázek zobrazující černochy? No teda pánové, tady si někdo koleduje o...
Archív:
 |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 04, 2016 12:11 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Tak to vyzerá, ak človeka ovládne egoizmus, pilier morálky ateizmu. Keby sa riadili kresťanskými hodnotami, usmievali by sa na seba ako tie dve lesbické dievčatá v hlavičke tejto stránky  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po január 04, 2016 1:43 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): usmievali by sa na seba ako tie dve lesbické dievčatá v hlavičke tejto stránky
 |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 04, 2016 6:57 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Lemmy napísal(a): TvojOponent napísal(a): usmievali by sa na seba ako tie dve lesbické dievčatá v hlavičke tejto stránky

Čo Lemmy?! A tá ozvena!  |
|
Návrat hore |
|
|