Autor |
Správa |
|
Zúčastníte sa volieb do orgánov samosprávneho kraja?
Áno |
[ 3 ] 75% |
|
Ešte neviem |
[ 0 ] 0% |
|
Nie |
[ 1 ] 25% |
|
Celkom hlasov : 4 |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:37 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
No, neviem zistiť, že ktorý je 5.
Však to prekopíruj sem. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:42 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Považovať 90% občanov SR za cvokov...to je ako ten vtip o Záhorákovi jazdiacom v protismere.  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:43 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ale máš zaiste právo považovať ľudí odmietajúcich redefiníciu manželstva zahŕňajúcu polygamiu za cvokov. |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:45 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Považovať 90% občanov SR za cvokov...to je ako ten vtip o Záhorákovi jazdiacom v protismere. 
Opäť táraš nezmysly. 90 % občanov SR sa nedožaduje odvolania Pietruchovej. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:46 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:48 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ako vidíš, v tej téme som sa nezapojil. Ale vidím, že máš tam dosť odpovedí. Je tam vôbec taká, ktorá ťa uspokojila? |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:51 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nie, je tam samý spam.
Toto je tam môj posledný príspevok:
Už je to tu. V Koškovciach, okres Humenné, učiteľka otehotnela po tom, čo 6 mesiacov zneužívala 12 ročného svojho žiaka siedmej triedy. jozefgajdos.blog.sme.sk/c/342395/Sexualny-skandal-na-zakladnej-skole-v-Koskovciach.html |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:54 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Tie otázky odahľujú nelogičnosť presadzovania genderizmu. Genderizmus je uletená ateistická,rozumej humanistická,ideológia.Len som sklamaný, že je tak málo sekulárnych ateistov, ktorí to poevdia nahlas.Ono ateistov,ktorí to pranierujú,je dosť a mnohí boli aj v KE na pochode alebo ho aspoň verbálne podporili. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:54 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ani sa nečudujem, že ti nevedeli odpovedať. Ani ja neviem. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 10:55 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Tie otázky odahľujú nelogičnosť presadzovania genderizmu. Genderizmus je uletená ateistická,rozumej humanistická,ideológia.Len som sklamaný, že je tak málo sekulárnych ateistov, ktorí to poevdia nahlas.Ono ateistov,ktorí to pranierujú,je dosť a mnohí boli aj v KE na pochode alebo ho aspoň verbálne podporili.
Hlúposti píšeš. Ty to máš s tým genderizmom poriadne domotané. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 11:01 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Podobne som logickými otázkami dotlačil k múru aj rôznych fanatických gejaktivistov - iste si spomenieš na Desať otázok pre homosexuálov. Všetci pohoreli.
Ani heterosexuáli predsa nemajú štátom podporené všetky varianty súžitia.Niečo je na slobode výberu,no rodičovstvo je ako plodivý vzťah v záujme spoločnosti. Komunisti to onoho času nazvali základnou bunkou spoločnosti. Prečo sa naraz ktosi snaží túto filozofiu rozbiť?
Tí, ktorí podporujú genderizmus a homosexualizmus, robbia to skôr preto,lebo v týchto zvrátených ideológiách našli palicu na bitie kresťanov.Podobne,ako kedysi iní prijímali evolúciu nie preto, že bola iná,ale preto, že ňou mohli útočiť na RKC. Hoci jej v skutočnosti nerozumeli. A ani dnes nerozuia. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 11:02 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ak tvrdíš,že niečo hlúposť, musíš to dokázať a vyvrátiť. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 11:09 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Ak tvrdíš,že niečo hlúposť, musíš to dokázať a vyvrátiť.
Nechce sa mi každú hlúposť vyvracať. Šetrím sa na tie náboženské hlúposti, o ktorých si myslím, že majú väčší dopad na spoločnosť. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 17, 2013 11:15 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nevedomosť sa nenahrádza šetrnosťou. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 17, 2013 11:18 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
V mojom prípade nejde o nevedomosť. Nevidím dôvod zaoberať sa každou hlúposťou až tak podrobne. |
|
Návrat hore |
|
|