Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: St január 14, 2015 11:24 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Scirocco na začiatku dal fotku, ktorá je už odstránená. Hľadal som ju, a našiel som len na Areopágu, kde ju 24. 10. 2013 pridala Oxonia.
Je to vôbec skutočná fotka? Aby to nebol fejk. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: St január 14, 2015 11:32 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Na váš predchádzajúci príspevok (inak by som vás citoval, aby ste to nemuseli hľadať) |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St január 14, 2015 11:32 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
A kde je tam ten dátum? |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: St január 14, 2015 11:34 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nemusí to byť podvod. U mňa toho nájdete viacej. Naprieč dejinami je veľa pokusov zlôčiť marxizmus a kresťanstvo. Z pohľadu RKC ide o herézy. Spomínam si na jeden symbol, kosák a namiesto kladiva bol kríž. |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: St január 14, 2015 11:36 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Citácia: A kde je tam ten dátum?
Pod obrázkom toho "marxistu" |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St január 14, 2015 11:36 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ešte vysvetli otázku s tým dátumom. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St január 14, 2015 11:38 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Pod obrázkom toho "marxistu"
Uf, ja nevidím. Kde? |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St január 14, 2015 11:40 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Nemusí to byť podvod. U mňa toho nájdete viacej. Naprieč dejinami je veľa pokusov zlôčiť marxizmus a kresťanstvo. Z pohľadu RKC ide o herézy. Spomínam si na jeden symbol, kosák a namiesto kladiva bol kríž.
V poriadku, len mi nejde do hlavy, že nikde som túto fotku nenašiel. Ani podobné. Ty niekde nachádzaš? |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št január 15, 2015 2:19 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Hej,napríklad tu:
http://scisne.net/t122
ˇHašie to nájdete, ak si dáte do vyhľadávača "konvertovať na azbuku" a tam si kľúčové slová prepíšete do azbuky a potom už dávate do vyhľadávača všetko v azbuke:)
Ja som dal do vyhľadávača to heslo z transparentu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št január 15, 2015 2:23 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Otvorte si tú stránku s dalajlámom, stalčte klávesy CTRL+F. Objaví sa vám dialogové okno na vyhľadávanie v texte. Vložte doň ten dátum alebo toto 11.12.2011 10:37 Původní zpráva Aktualizováno 11.12. 16:22 a stlačte ENTER. Mal by sa vámhľadaný výraz objaviť ako farebne zvýraznený v texte.
Je to tesne pod fotkou dalajlámu drobným písmom. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št január 15, 2015 2:52 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Výborne. Tak OK, toto vyzerá vierohodne.  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št január 15, 2015 3:03 am |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Otvorte si tú stránku s dalajlámom, stalčte klávesy CTRL+F. Objaví sa vám dialogové okno na vyhľadávanie v texte. Vložte doň ten dátum alebo toto 11.12.2011 10:37 Původní zpráva Aktualizováno 11.12. 16:22 a stlačte ENTER. Mal by sa vámhľadaný výraz objaviť ako farebne zvýraznený v texte.
Je to tesne pod fotkou dalajlámu drobným písmom.
A ty si v poriadku? Mňa sa pýtaš na dátum, pritom si tu sám dal odkaz na starý článok.
Nauč sa, že ak dáš nejaký odkaz, a pritom kladieš otázku, tak sa pýtaš sám seba, čiže si aj musíš sám odpovedať.
Už príliš často trepeš nezmyselné otázky. Čo mám ja s tým, že ty sa sám seba pýtaš na nejaký dátum z odkazu, ktorý si ty sám tu do diskusie pridal?
Spamätaj sa! Ja som tu citoval z článku z TASR, ktorý je úplne čerstvý, s dátumom 13. január 2015.
Uvedom si, že to žiješ v súčasnosti, nie v roku 2011.
Čítaj poriadne, čo TASR teraz píše:
TASR napísal(a): Tibetský duchovný vodca dalajláma zdraví prítomných počas vystúpenia na tému „Ľudský prístup k svetovému mieru“ na Prezidentskej univerzite v Kalkate 13. januára 2015. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št január 15, 2015 12:25 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Vy ste Lemmy tvrdili, že to vyhlásil včera a ja som vám to vyvrátil. Jeho hlásenie sa k marxizmu je staré ako Praha 
Nemusíte sa ospravedlňovať  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št január 15, 2015 5:54 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Truľo, samozrejme, že sa nemám za čo ospravedlňovať. Pretože ty si sedíš na kábli. Ja som citoval z TASR. Ak máš s TASR problém, tak im napíš. Sťažuješ sa na nesprávnom mieste. Nečudujem sa, pretože u teba je to typické.  |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št január 15, 2015 6:09 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Keď vidíte, že je citát zavádzajúci, prečo ho nevediete dodatkom na pravú mieru?
Ja som truľom preto, lebo som vás pristihol pri nedôslednosti?  |
|
Návrat hore |
|
|