Autor |
Správa |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št máj 30, 2013 5:42 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Toto diskusné fórum by malo byť prepojené so stránkou humanisti.sk.
Doporučujem autorom článkov na stránkach humanisti.sk dávať interaktívne odkazy na konkrétnu diskusiu a nie na úvodný zoznam diskusií. Čitateľa to odradí od hľadania konkrétnej tematicky zameranej diskusie a odíde. |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št máj 30, 2013 5:47 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
TvojOponent napísal(a): Toto diskusné fórum by malo byť prepojené so stránkou humanisti.sk.
Doporučujem autorom článkov na stránkach humanisti.sk dávať interaktívne odkazy na konkrétnu diskusiu a nie na úvodný zoznam diskusií. Čitateľa to odradí od hľadania konkrétnej tematicky zameranej diskusie a odíde.
Chcem vidieť konkrétny prípad. Na príklade nejakého článku. Kde vznikne situácia, že to má kohosi odradiť.
Napríklad v článku Pamätná dvojeurová minca je odkaz na fórum. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št máj 30, 2013 5:51 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št máj 30, 2013 5:54 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Veď na túto kampaň dosiaľ nikto nijako nereagoval. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št máj 30, 2013 6:03 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št máj 30, 2013 6:07 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Kto má záujem diskutovať, ten založí diskusiu. Britské listy nemajú žiadne diskusie, a v pohode. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št máj 30, 2013 6:09 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
A toto fórum bolo pôvodne vytvorené kvôli tomu, aby mali humanisti možnosť sa prezentovať. Že o toto fórum nejavia záujem, to nijako nemôže súvisieť s existenciou spravodajcu (e-zinu).
Noviny sú jedna vec, a diskusné fórum druhá. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št máj 30, 2013 6:23 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nezáujem o diskusné fórum môže odrážať i tento fakt.
Do celosvetového sčítania sa zo Slovenska zapojilo doteraz 414 ľudí, z toho 35 sa vyjadrilo, že sa vnímajú ako humanisti.
Archív:
 |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št máj 30, 2013 6:35 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nemyslím si, že ide len humanistov. Moja poznámka je ideologicky neutrálna. Nie som jediný, kto sa na to sťažuje. A nie som jediný, komu zavádzajúci odkaz zoberie chuť diskutovať. Nastaviť interaktívny odkaz tak, aby smeroval na konkrétnu diskusiu zaberie len pár sekúnd. |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Št máj 30, 2013 6:43 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Nemyslím si, že ide len humanistov. Moja poznámka je ideologicky neutrálna. Nie som jediný, kto sa na to sťažuje. A nie som jediný, komu zavádzajúci odkaz zoberie chuť diskutovať. Nastaviť interaktívny odkaz tak, aby smeroval na konkrétnu diskusiu zaberie len pár sekúnd.
A kto sa ešte sťažuje? |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So jún 01, 2013 9:00 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Nereagoval preto, lebo nie je založená diskusia.
Už som vytvoril tému Kampaň „Bez nenávisti na internete“.  |
|
Návrat hore |
|
|