Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: Po júl 20, 2015 9:02 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Lukáš Krivošík napísal(a): Rozhorčený milionár
O prípade Tima Hunta, nositeľa Nobelovej ceny za fyziológiu a medicínu, sme už písali na tomto mieste. Pre nevydarený pokus o vtip sa voči nemu rozpútala doslova likvidačná feministická štvanica na sociálnych sieťach. Nepomohli ani slová podpory od iných nobelistov, či od žien – vedkýň, ktoré Tim Hunt osobne podporil v ich kariére.
Musel rezignovať na rôzne funkcie, ktoré zastával. Jednou z nich bolo aj miesto čestného profesora na University College London. Ako informoval britský denník Daily Telegraph, teraz sa škole podraz voči 72-ročnému nobelistovi vypomstil.
Spisovateľ Jeremy Hornsby, ktorý v 50. rokoch minulého storočia na UCL viedol zväz študentov, chcel škole, ktorú vychodil, odkázať desatinu svojho dedičstva, odhadovaného celkovo na milión libier. Miesto toho inštitúciu proste vyčiarkol zo svojho závetu.
Skvelé!
Tak im treba, UCL!  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ut júl 21, 2015 11:54 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Tešíte sa z toho, že ho vyhodili?  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut júl 21, 2015 12:52 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
TvojOponent napísal(a): Tešíte sa z toho, že ho vyhodili? 
Truľo, je správne, že sa rozhodol ich vyčiarknuť zo svojho závetu, že im nedá desatinu svojho dedičstva.  |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
|