Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: Po jún 03, 2013 12:09 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Lemmy napísal(a): Pápež František leží v žalúdku najmä katolíckemu monarchistickému hnutiu, integristom, lefebvristom, tradicionalistom, katolíckym rebelom proti Vatikánu, v rámci Kňazského bratstva sv. Pia X.
Na Vybrali.sme už aj píšu, že katolíci žiadajú demisiu pápeža Františka.
 |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St júl 09, 2014 7:44 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Čítam správu: Vatikánskej banke klesli zisky, pápež vymení jej vedenie.
Nerozumiem, veď pápež sa dožaduje chudoby, a jeho podriadení robia predsa to, o čo ich žiada. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St júl 09, 2014 7:48 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Veď jeho podriadení si možno vzali k srdcu Ježišovu radu.
Biblia napísal(a): Ježiš naňho pozrel s láskou a povedal mu: „Jedno ti ešte chýba. Choď, predaj všetko, čo máš, rozdaj chudobným a budeš mať poklad v nebi. Potom príď a nasleduj ma!“ |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So júl 19, 2014 9:53 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TK KBS napísal(a): Futbalisti argentínskeho reprezentačného mužstva Majstrovstiev sveta 2014 v Brazílii podarovali Svätému Otcovi Františkovi národný modro-biely pruhovaný dres s podpismi všetkých členov tímu. Napriek svojej nedeľnej prehre 1:0 v predĺžení finálového zápasu s Nemeckom touto formou hráči vyjadrili svoju vďaku pápežovi Františkovi za jeho modlitby.
Málo sa modlil, keď vyhralo Nemecko.
Zdroj: Judášova parta |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne január 18, 2015 1:21 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TASR napísal(a): Agentúra Reuters uviedla, že ešte predtým sa František zúčastnil na stretnutí s mládežou. Dvanásťročné dievča mu položilo otázku: „Veľa detí rodičia opustili. Mnoho z nich sa stalo obeťami a stali sa im zlé veci, ako je drogová závislosť a prostitúcia. Prečo Boh dovolí, aby sa to dialo, keď sa deti nedopustili žiadnej chyby?“ Dievča začalo plakať a svoj pripravený prejav nedokončilo.
Viditeľne dojatý František dievča objal a pred mladými ľuďmi povedal: „Iba vtedy, keď môžeme plakať, sme schopní priblížiť sa k odpovedi na tvoju otázku.“ |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne január 18, 2015 10:18 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Prečo ateisti neplačú nad karikatúrami v Charlie Hebdo? |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne január 18, 2015 10:35 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Prečo ateisti neplačú nad karikatúrami v Charlie Hebdo?
Zrejme preto, lebo si nekladú náboženské otázky. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 19, 2015 7:13 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Prečo ateisti plakali nad ľahkou kritikou ateizmu prednesenú katolíckym intelektuálom Benediktom XVI.? |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po január 19, 2015 7:17 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Prečo sa vyhýbaš tomu, čo povedal „viditeľne dojatý František“? |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 19, 2015 8:05 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
a čo povedal viditeľne dojatý pápež? |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po január 19, 2015 8:23 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): a čo povedal viditeľne dojatý pápež?
Opäť sa hráš na malé decko? Ctrl+F (Hľadaj): Ne január 18, 2015 1:21 pm. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 19, 2015 8:37 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Skúsim inak.Čo si myslíte, že tým chcel pápež povedať? |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po január 19, 2015 8:43 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ja naopak očakávam tvoj názor na pápeža. Nie som dievča, ktoré kladie náboženské otázky. Ty si však ideologicky na tom rovnako ako to dievča. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po január 19, 2015 8:44 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ale môžeš aj ty odpovedať.
„Veľa detí rodičia opustili. Mnoho z nich sa stalo obeťami a stali sa im zlé veci, ako je drogová závislosť a prostitúcia. Prečo Boh dovolí, aby sa to dialo, keď sa deti nedopustili žiadnej chyby?“ |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po január 19, 2015 10:08 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ja som zvedavé dievča a preto ma zaujíma v prvom rade váš názor.To sme predsa na portále sekhumanistov a teda o vaše názory ide až v prvom rade.  |
|
Návrat hore |
|
|