Autor |
Správa |
< O čom sa píše? ~ Richard Dawkins: Humanistická zbierka pre Haiti |
administrátor |
Zaslal: Št január 21, 2010 5:04 pm |
|
|
Administrátor

Založený: 11 január 2007
|
Platba cez službu PayPal je jednoduchá. Postačí bežná platobná karta. V článku Humanistická zbierka pre Haiti je pod druhým obrázkom odkaz na stránku Nadácie Richarda Dawkinsa, kde v položke Donation Amount si zvoľte EUR, a v otázke Do you have a donation preference? si vyberte jednu z ponúkaných možností.
Potom kliknite na text v modrom poli Proceed with Donation through PayPal, a dostanete sa na stránku PayPal, kde vyplníte potrebné údaje. Potom už len stlačíte Pay Now, a hotovo! Výsledok bude asi takýto:
 |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po júl 16, 2012 6:04 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Chcem povedať, že na webovej stránke Non-Believers Giving Aid sa odkazuje i na e-zine Humanisti.sk.
 |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po júl 16, 2012 6:10 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
V e-zine Humanisti.sk je uverejnený článok od Richarda Dawkinsa Nepotrebujete boha, aby ste boli dobrí …alebo štedrí, ktorý preložil Rastislav Škoda.
 |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
xsova |
Zaslal: Po júl 16, 2012 6:27 pm |
|
|
Nový

Založený: 15 marec 2011
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po júl 16, 2012 6:41 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Výstižné:
„Čím silněji věřící a oddanější své církvi lidé byli, tím byla velkorysost u nich motivována méně emocemi soucitu, ale naopak více takovými faktory jako náboženskou doktrínou, identitou komunity a obavou z pověsti,“ tvrdí doktor Robb Willer z Berkeley. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po júl 16, 2012 6:47 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Ale už som o tom písal 3. mája. V téme: Kostolný ľud
kód: Zaslal: Št máj 03, 2012 4:07 pm
Nikoho to nezaujalo.  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: St júl 18, 2012 9:16 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Nadväzujem na to. Teší ma záujem čitateľov, a som rád, že pomocou služby Vybrali.sme sa článok od Dawkinsa dostal v SME na titulku.
 |
|
Návrat hore |
|
|