Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: So apríl 14, 2018 11:43 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
TASR napísal(a): Podľa agentúry DPA adresoval americký prezident odkaz Rusku a Iránu ako krajinám „s hlavnou zodpovednosťou za podporovanie, vyzbrojovanie a financovanie zločineckého Asadovho režimu“. „Pýtam sa Ruska a Iránu: Čo za národ by chcel byť spájaný s masovou vraždou nevinných mužov, žien a detí?“ pokračoval Trump s tým, že „národy sveta sa dajú posudzovať podľa ich priateľov“.
Národ? Ak sa slovom národ dajú označiť Spojené štáty americké, tak áno, USA je ten prípad, keď masovo vraždili nevinných mužov, ženy a deti vo Vietname. Trump ignoruje vlastné zločiny USA. Trump nech si najprv pozametá pred vlastným prahom. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne apríl 15, 2018 7:49 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
A jejda... nevyzýval by som Trumpa zametať pred vlastným prahom. Lebo on si môže myslieť, že Sýria je pred jeho vlastným prahom...  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne apríl 15, 2018 1:55 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po apríl 16, 2018 9:43 am |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ut apríl 17, 2018 10:14 am |
|
|
Súčasť inventára

|
|
Návrat hore |
|
Skeptik |
Zaslal: Ne apríl 22, 2018 7:38 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 25 december 2013
|
Lemmy napísal(a): Čo ak sa Trump správa ako Hitler? Veď Nemci narafičili prepadnutie vysielača v Gliwiciach, aby mali zámienku na útok na Poľsko.
Ohľadom chemckého útoku v Sýrii a aj použitia novičoku mám tri varianty:
1. Robia z nás úplných blbcov.
2,. Blbci sú tí., čo to vymysleli.
3. Tí, čo to vymysleli vedia, že klamú, ale chcú tým dokázať svoju moc a nadradenosť, že môžu kohokoľvek obviniť z čohokoľvek.
Veď čo si už môžeme pomyslieť, keď na zabránenie účinku bojovej otravnej látky stačí človeka opláchnuť trocha vodou z hadice?
Aj pri kauze novičok mi prišla na um varianta, ktorú by som nazval," ako uniesť cudzieho štátneho príslušníka a z poškodených spraviť ešte blbcov a zákerákov". Štát, ktorý má možnosti použitia látok, ktoré sa nedajú zistiť, použije jed s podpisom? Moja varianta kauzy novičoku je, že Skripala potrebovali pritlačiť a vypáčiť z neho nejaké infomrácie a použili na to na jeho dcéru. Samozrejme, že potom by ju nemohli pustiť na slobodu, aby o takom niečom povedala a aj na mŕtvej by sa dali zistiť všelijaké stopy a preto sa musela stratiť. Najlepšia varianta zahladenia všetkého je vyhlásenie, že má inú identitu, čo nikto nedokáže, že nie je pravda. Či je vo vazení, mŕtva, alebo najmenej pravdepodobné - má inú identitu, to nikto nedokáže. |
_________________ Žiaľ len niektorí ľudia sú mojim vzorom. |
|
Návrat hore |
|
|