Autor |
Správa |
|
Mona |
Zaslal: St apríl 04, 2018 9:49 pm |
|
|
Známejší

Založený: 10 január 2007
|
Počujte ľudia, potrebujem vedieť, kto sú a čo vlastne robia slobodomurári. Resp., čo robili v prvej polovici 20. storočia. Ďalej by ma zaujímalo, či existujú nejaké oficiálne zoznamy ľudí, ktorí patria/patrili k slobodomurárom. Ale niečo, čo je hodnoverné. |
_________________ www.pandorinaskrinka.sk |
|
Návrat hore |
|
Skeptik |
Zaslal: Pi apríl 06, 2018 5:00 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 25 december 2013
|
Mona napísal(a): Počujte ľudia, potrebujem vedieť, kto sú a čo vlastne robia slobodomurári. Resp., čo robili v prvej polovici 20. storočia. Ďalej by ma zaujímalo, či existujú nejaké oficiálne zoznamy ľudí, ktorí patria/patrili k slobodomurárom. Ale niečo, čo je hodnoverné.
verejne známa je napr. talianska lóža P2. Pri afére s vatikánskou bankou bolo zverejnených tuším vyše 600 jej členov. Čítal som o tom knižku. Členovia tohto bratstva boli všetko osoby s vyšším postavením a vplyvom. Policajti, lekári. Keď sa stala nejaká vražda, tak sa bratia samozrejme informovali a vyšetrovať to prišiel ich človek, obhliadať ich lekár, aby všetko išlo tak, ako potrebovali. Je záhada, prečo práve túto lóžu P2 a jej ľudí prezradili, pretože o týchto organizáciách zahalených tajomstvom máločo pravdivé vyjde na povrch. |
_________________ Žiaľ len niektorí ľudia sú mojim vzorom. |
|
Návrat hore |
|
|
Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|