Autor |
Správa |
|
TvojOponent |
Zaslal: Pi júl 04, 2014 9:45 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Tu ide o to, či pripúšťaš zabíjanie detí bez súhlasu rodičov a najmä matky. Dal som príklad úspešne operovaného dieťaťa s ťažkou deformitou, kde sekulárni humanisti,ku ktorým sa hlásiš, jasne prehlasujú, že o osude takých detí by nemali rozhodovať matky, ale lekári. Inými slovami lekári by mali mať právo zabiť matke dieťa na základe ich ľubovôle - konsenzu lekárov.
Dal som náročky príklad a dohľadal som Tvoju dávnejšiu reakciu, v ktorej neodporuješ princípu vraždenia detí s deformitami bez súhlasu matky.
Teraz je na Tebe, ako sa k tomu postavíš. Téma je vážna a mal by si zaujať jasný postoj na svojom blogovisku.Postoj, ktorý neumožní protichodné postoje.
Vidíš, že Ťa neobviňujem z klamstva? A mohol by som.Lenže mne nejde o Tvoje poníženie. Snažím Ti dokázať, že zastávaš protichodné názory a je potrebné, aby si sa s tým nejako popasoval. Nemôžeš byť stúpencom pro-choice a tváriť sa, že vlastne pro-choice nie si. |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi júl 04, 2014 10:06 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
TvojOponent napísal(a): Tu ide o to, či pripúšťaš zabíjanie detí bez súhlasu rodičov a najmä matky.
Nie! Nezahováraj! Tu ide o to, že o ľuďoch rozširuješ klamstvá. O mne si klamal, a zatiaľ si sa z toho nevymotal. Nauč sa neklamať, ľahšie sa ti bude žiť. |
_________________ Išiel som hlavou proti múru, a narazil som do steny.  |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: So júl 05, 2014 6:24 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Neodpovedal si. Kto je to katolík? Podľa teba? |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So júl 05, 2014 10:25 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Takže, ešte raz!
Dôkaz o tom, že TvojOponent o mne klame (rozširuje nepravdivú vetu).
A takto si reagoval:
Na mnou poskytnutý dôkaz o tvojom klamstve reaguješ ešte väčším klamstvom.
Klamať, klamať, klamať! Tri piliere katolíka TvojOponenta. Toto ťa naučili v cirkvi?
Nepresvedčuj ma, že diskutovať s klamárom nemá zmysel. Ak sa nezmeníš, nečuduj sa, ak budem ignorovať tvoje klamstvá. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne júl 06, 2014 11:55 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Zaujímavý článok od kresťanov.
Kuriózní reakce Vatikánu
A TLAČOVÁ KANCELÁRIA SVÄTÉHO STOLCA MLČÍ …
Americká žurnalistka Hilary Whitová kritizuje mlčanie vatikánskej Tlačovej kancelárie ku všetkým tým "nezvyčajným postojom a konaniam" pápeža Františka.
Homosexuálni aktivisti ďakujú Františkovi za to, že „zmierňuje cirkevnú politiku o homosexualite“. Organizácia, ktorá sa zasadzuje za „právo“ na potrat, sa poďakovala pápežovi Františkovi a ateistický moderátor americkej talkshow vyhlásil Františka za ateistu.
(Prevzaté z portálu www.freerepublic.com)
Zdroj: www.lumendelumine.cz |
|
Návrat hore |
|
Rudolf Dovičín |
Zaslal: St júl 09, 2014 1:41 am |
|
|
Nový

Založený: 11 január 2007
Bydlisko: ..., Mliečna cesta, pri Slnku, Zem, EÚ, SK, Trenčiansky k., Bánovce/Bebr., Partizánska 1506/92-34;-)
|
TvojOponent napísal(a): Tu ide o to, či pripúšťaš zabíjanie detí bez súhlasu rodičov a najmä matky. Už som sa Ťa to viac-krát pýtal, ale nikdy si neodpovedal.
Ty pripúšťaš zabíjanie detí so súhlasom rodičov a najmä matky? |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Pi jún 30, 2017 8:08 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Lukáš Onderčanin napísal(a): Mal Vatikán vyčistiť od škandálov, priniesol ich ešte viac
Austrálsky kardinál Pell, tretí muž Vatikánu, čelí ďalším obvineniam zo zneužívania.
George Pell bol vždy konzervatívnym podporovateľom tradičných kresťanských hodnôt a zástancom celibátu, no aj kritikom vatikánskej byrokracie. V roku 2014 sa stal šéfom vatikánskych financií, čo znamená, že sa stal tretím najvyššie postaveným človekom Vatikánu.
Pell bol už v tom období namočený do vyšetrovania zneužívania detí katolíckymi kňazmi v Austrálii. V roku 2012 totiž unikol v Austrálii dokument, ktorý ukazoval, že polícia vyšetrovala asi štyridsať prípadov samovrážd, ktoré mohli byť spojené s prechádzajúcim sexuálnym obťažovaním.
Zneužívanie v Austrálii
- 4 444 ľudí bolo medzi rokmi 1980 až 2015 obeťami zneužívania kňazmi či rehoľníkmi,
- 1 265 kňazov či rehoľníkov vinia zo zneužívania detí,
- v niektorých diecézach a reholiach zneužívalo až 40 percent kňazov,
- priemerný vek zneužívaných obetí bol 10,5 roka u dievčat a 11,6 roka pri chlapcoch.
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So november 11, 2017 11:51 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Aký úžitok má žobrák a bezdomovec z náboženskej viery? Boh je láska?
Pôvodne: 102. príspevok. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 12, 2017 12:59 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Čo myslíte, Lemmy, aký? |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 19, 2017 11:16 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Scott Eric Alt napísal(a): Som katolíkom, pretože katolicizmus je pravdivý.
To nie je iba čiastočná pravda.
Nie je to nejaká pravda zmiešaná s omylom; Ak by som to nechcel, tak by som tu rozhodne nebol. Som katolíkom, pretože Cirkev je jediné miesto, kde nájdeš plnosť Pravdy. Katolíkom som sa stal kvôli Pravde a bude to pre Pravdu, keď zomriem ako katolík.
Na začiatku môjho obrátenia som urobil jedinú logickú vec pre niekoho, kto si myslí, že Boh k nemu môže hovoriť: „Staň sa katolíkom.” Napísal som si zoznam všetkého, o čom som si myslel, že to nie je pravda o Cirkvi. Vymenoval som všetky učenia, s ktorými som nesúhlasil. Potom som začal pracovať. Začal som počúvať skutočné argumenty pre tieto učenia a skutočné argumenty proti nim. Vážil som všetko, čo nebolo v rovnováhe.
Nezbadal však, že má pokazenú váhu.  |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ne november 19, 2017 12:00 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
To ste celý VY! Pseudohumanista! Neviete fakticky argumentovať a zmôžete sa len na troling = táranie  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne november 19, 2017 12:06 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Keby prečítal skutočné argumenty proti nim, tak, ak by mal rozum, tak by nebol katolíkom. Iste nečítal tieto argumenty: Polemika o vede, viere a ideológii. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Po december 25, 2017 2:08 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Štefánia Miženková 24. 12. 2017 napísal(a): Boha zatvorili do akejsi „zlatej klietky“ a snažia sa ho ponúkať. Stáva sa akýmsi marketingovým ťahom cirkvi. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Po december 25, 2017 2:46 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Žena za počítačom Veď tá veta nedáva zmysel. Ale autorka sa cíti veľmi múdro. Dokonca aj Lemmy má rád múdrosti, ktorým nerozumie  |
|
Návrat hore |
|
|