Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne máj 01, 2016 3:15 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Milan Angyalovský napísal(a): Výsmech sekulárnemu štátu! Slovenskí poslanci sa zasa budú modliť. To že je tam aj jeden z SAS považujem za „ukážku“ toho, ako si SAS predstavu jednotu slov a činov.
Archív:
Zbytočná kritika, kritizuje z nepochopenia slobody. Strana si zakladá na tom, že je sloboda jednotlivca. To je naopak dobre, že táto strana si nezakladá na totalitnom prístupe k náboženským ideológiám. Kto chce, môže veriť, aj modliť sa. Sám Sulík sa vyjadril, že nemá s tým problém, že je mu to jedno, ak si to poslanci vyžadujú, ak to potrebujú. Dôležité bude, ako budú hlasovať, aké zákony podporia. |
_________________ Išiel som hlavou proti múru, a narazil som do steny.  |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne máj 01, 2016 4:21 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Sloboda a Solidarita – členstvo v strane napísal(a): Vek žiadateľa, jeho pohlavie, sexuálna orientácia, vierovyznanie, minulosť rodičov či príbuzenské väzby nezohrávajú pri posudzovaní žiadosti žiadnu úlohu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne máj 22, 2016 12:07 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Strana Sloboda a Solidarita je rovnako „demokratická“ ako strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko. A rovnako ako ostatné politické strany, v ktorých keď sa konajú vnútrostranícke voľby, tak je len jeden kandidát.
Jozef Mihál z SaS je politický šašo. Vraj ktosi zo strany SMER – SD sa vyjadril nejako o odchode predsedu vlády Fica z politiky. Na priamu otázku, že kto im (členom SaS) to povedal, odvetil, že pochopiteľne nemôže prezradiť zdroj.
Zdroj je známy: Jedna baba povedala. Babe sa prisnilo.
Strana Sloboda a Solidarita je ukážkou, ako sa vyrába bulvárna politika.
SaS = bulvárna politika. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne máj 22, 2016 12:53 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Papaláši by sa nemali znižovať k vypúšťaniu bulvárnych kačíc do sveta. Na to je bulvár. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ut máj 24, 2016 1:47 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut máj 24, 2016 5:20 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Zaspal si dobu. Toto je už dávno známe. Len si potvrdil, že vôbec nie si v obraze.
Teraz je reč o čomsi inom. O tom, že vraj teraz čosi povedal (nová informácia). V tom je veľký rozdiel. Keby oni boli takí ako ty, tak by vyšli na oveľa väčší posmech.
 |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ut máj 24, 2016 6:23 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Je to stará informácia. Fico nestíha, v tom je problém  |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So august 26, 2017 11:04 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Richard Sulík napísal(a): Stalo sa presne to, čo laická i odborná verejnosť očakávala. Predseda SNS Andrej Danko prestal blúzniť, ohol chrbát a Robert Fico mu jeho úlety veľkoryso prepáčil. Inak to nešlo, lebo táto korupčná koalícia naozaj nemá v rozkrádaní verejného majetku alternatívu. Teraz všetci traja hľadajú vonkajšieho nepriateľa a mieria na SaS. Triafajú vedľa, ale v jednom sa nemýlia, nie sme ich priatelia, ale tí, ktorí ich čoskoro odstavia od moci.
Výrok predsedu SNS Danka, že dnešná koaličná rada bolo najmä o ľudskosti a nastavení chémie, by si mal tento chemik ľudských duší nechať zarámovať.
Reakcia predsedu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richarda Sulíka na výsledky koaličnej rady a výroky, ktoré odzneli na tlačovej besede 25. augusta 2017. |
|
|
Návrat hore |
|
|