Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut máj 16, 2017 12:57 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Mafiánsky klan získal milióny eur z peňazí pre migrantov, zatkli desiatky ľudí vrátane kňaza
RÍM 15. mája 2017 (WebNoviny.sk) – Talianska polícia zatkla 68 ľudí, vrátane kňaza a šéfa dobrovoľníckej skupiny nazvanej „Milosrdenstvo“, a obvinila ich z toho, že sú spolčení s veľkým mafiánskym klanom, ktorý údajne získal milióny eur z verejných peňazí určených prijímaciemu centru pre migrantov. Polícia oznámila zatýkanie v pondelok.
Generál karabinierov Giuseppe Governale pri oznamovaní policajnej akcie charakterizoval podvod slovami: „Prijímacie centrum a skupina Milosrdenstvo boli pre mafiu ako bankomaty.“
Vyšetrovatelia uviedli, že klan Arena patriaci do kalábrijskej mafie 'Ndrangheta si zabezpečil účasť na prevádzkovaní migračného centra v meste Isola di Capo Rizzuto v provincii Crotone v juhotalianskom regióne Kalábria vďaka prepojeniu so skupinou Milosrdenstvo a s jej šéfom Leonardom Saccom.
Dobrovoľnícka skupina Milosrdenstvo si podľa vyšetrovateľov najala na zásobovacie a stravovacie služby firmy riadené uvedeným klanom, ktorý údajne takto získal približne 36 miliónov eur z verejných zdrojov. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
strapaty |
Zaslal: Ut jún 06, 2017 7:56 am |
|
|
Známejší

Založený: 06 jún 2017
|
... keby sa tu mazali vsetky prispenky mimo temu tak tu ostane menej ako 1% |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut jún 06, 2017 8:36 am |
|
|
Súčasť inventára

|
strapaty napísal(a): ... keby sa tu mazali vsetky prispenky mimo temu tak tu ostane menej ako 1%
Nehrozí. A prečo taký názor? |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
strapaty |
Zaslal: Ut jún 06, 2017 9:59 am |
|
|
Známejší

Založený: 06 jún 2017
|
lebo tema je co je dobre na krestanstve ... nevidim ani jeden prispevok ktory by o tom pojednaval |
|
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: So január 20, 2018 8:42 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Randall Smith napísal(a): Väčšiu časť dejín ľudstva sa moralisti snažili presvedčiť ľudí, že je dobré a nevyhnutné chrániť život ostatných ľudských bytostí. Popritom väčšinou iné hlasy tvrdili, že je zásadný rozdiel medzi „nami“ a „nimi“, medzi tými, čo si zaslúžia plný rešpekt, a tými, o ktorých to z nejakého dôvodu neplatí.
Občas sa toto rozlišovanie robilo na základe „nášho kmeňa“ a „iných kmeňov“. V istom dejinnom okamihu sa rozlišovalo medzi „Grékmi“ a „barbarmi“. Neskôr medzi Rimanmi a Germánmi, potom medzi Židmi a kresťanmi, Arabmi a nearabmi, moslimami a kresťanmi, civilizovanými Európanmi a necivilizovanými Afričanmi, árijcami a Židmi, bielymi a čiernymi.
Hej, dobre mudruje, akurát vynechal: kresťania a pohania; kresťania a heretici; kresťania a kacíri…
Asi vedel prečo!
Ten zlý (zločinný) dejinný okamih trval celý stredovek, a zasiahol aj novovek!  |
|
Návrat hore |
|
|