Autor |
Správa |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne september 04, 2016 8:32 am |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 17 január 2007
|
Chobotnica má 3 srdcia. Dve z nich poháňajú krvný obeh k žiabram a tretie po celom tele.
Mňa zaujímajú náboženské názory na to, prečo má 3 srdcia. Podľa biblie dal boh človeku len jedno srdce, ale chobotnici až tri. Aký bol jeho úmysel pri stvorení? |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ne september 04, 2016 8:47 am |
|
|
Súčasť inventára

|
Škorpión má 12 očí. Jeden pár stredových očí a až päť párov ďalších postranných očí. |
_________________ Humanisti sú šľachetní ľudia, ktorí vedia žiť bez náboženských pohnútok. Som humanista, a zmyslom môjho života je žiť šťastne pomocou rozumu a citu. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Ut september 06, 2016 5:20 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Čo má spoločné škorpión s chobotnicou?
No kde sa píše v Biblii o srdciach chobotnice? |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut september 06, 2016 7:11 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
TvojOponent napísal(a): Čo má spoločné škorpión s chobotnicou?
No kde sa píše v Biblii o srdciach chobotnice?
V biblii sa nepíše ani o Amerike.
Dobre, beriem na vedomie, že nemáš argumenty. |
|
Návrat hore |
|
Lemmy |
Zaslal: Ut september 06, 2016 7:12 pm |
|
|
Súčasť inventára

|
Možno sa raz nájde aj niekto, kto bude vedieť argumentovať s náboženskými názormi. |
|
Návrat hore |
|
TvojOponent |
Zaslal: Št september 08, 2016 9:18 pm |
|
|
Súčasť inventára

Založený: 15 jún 2012
|
Netuším, aké argumenty hľadáte... |
_________________ Ponúkol som ateistom srdce na dlani. A oni? Rozbehli sa pre príbor. |
|
Návrat hore |
|
|